Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kom ikke tilbake fra fisketur i går

Stor leteaksjon etter savnet fisker (51) utenfor Stavern.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere båter og helikoptre deltar tirsdag i søket etter en mann som ble meldt savnet etter at han dro på fisketur utenfor Stavern mandag ettermiddag.

Tre redningsskøyter, båter fra Norges Røde Kors og en brannbåt søker tirsdag formiddag etter mannen på Vestfold-siden av fjorden, mens to redningsskøyter søker på Østfold-siden.

I tillegg søker både politihelikopteret og et redningshelikopter etter mannen fra lufta, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge på Twitter.

Retning Svenner
Tirsdag formiddag startet mannskaper også å lete etter mannen fra land, opplyser operasjonsleder Johannes Nysæter i Vestfold politidistrikt til Østlands-Posten.

Den savnede mannen dro ut i retning Svenner fyr for å trekke garn rundt klokka 15. Den savnede er en 51 år gammel mann fra Larvik. Det er funnet en kantret båt sørøst av Svenner, men det er ennå ikke konstatert om det er 51-åringens båt, skriver avisa.

Det var en kamerat som meldte ham savnet da han ikke kom tilbake etter fisketuren.

Hovedredningssentralen er ansvarlig for søket og bistås av politiet i Vestfold.

(NTB).

Lik Dagbladet på Facebook