Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kom kjørende i bil med død mann. Flere personer inne til avhør

Undersøkes som mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Den døde mannen er en polsk statsborger i 50-åra, opplyser politioverbetjent Kenneth Warming til NTB i 17-tida.

Politiet vet ikke når eller hvordan mannen døde, og Warming vil ikke kommentere eventuelle ytre tegn på skade.

(Dagbladet): Politiet ble i klokka 11.41 i dag varslet om funn av en død mann i en bil på en adresse i Gjerdrum på Romerike.

Det er foreløpig uklart hva som har skjedd med mannen, men det var tre andre personer i bilen. Politiet omtaler mannen som utenlandsk.

- Det har kommet en bil kjørende til en adresse i Gjerdrum. I denne bilen lå det en død mann. Vi behandler dette per nå som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Tore Sandberg til Dagbladet.

Både personene som bor på adressen og de som var i bilen varslet politiet om dødsfallet.

De tre andre personene som skal ha vært i bilen og flere andre vitner er blitt tatt inn til avhør av politiet på lensmannskontoret på Jessheim. Imidlertid er det språkproblemer, og politiet har sett seg nødt til å kalle inn tolk.

Det er dermed uklart hva som har skjedd med mannen, men det er foreløpig ingenting som tyder på at det har tilfalt ham noe kriminelt.

- Krimteknikere gjennomfører nå sine undersøkelser. Vi mistenker foreløpig ikke at det har skjedd noe straffbart, sier innsatsleder Thomas Hestvik til Romerikes Blad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!