Donald Trump

Kom med innrømmelse

USAs forrige president, Donald Trump, ser ut til å innrømme at forretningsorganisasjonen hans har gjort det påtalemyndigheten i New York anklager dem for.

COMEBACK: Donald Trump gjorde comeback da han natt til søndag norsk tid holdt et folkemøte i Florida der han blant annet hyllet ofrene etter bygningskollapsen i Miami. Reporter: Julie Tran Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Under et folkemøte i Florida natt til søndag gikk Trump hardt til angrep på statsadvokaten i New York, som denne uka siktet Trump-organisasjonen og finansdirektør Allen Weisselberg.

Weisselberg står tiltalt for skatteunndragelse, etter at han skal ha gjemt unna inntekter i form av kontanter og frynsegoder på rundt 1,7 millioner dollar. Det tilsvarer nesten 15 millioner norske kroner. Han nekter straffskyld.

Trump selv er foreløpig ikke siktet i saken. Han beskriver det hele som «dårlig påtalemessig oppførsel». Samtidig ser han ut til å erkjenne de faktiske forholdene i saken, skriver blant annet Washington Post og CNN.

Skatteekspert

- De går etter gode, hardtarbeidene folk for ikke å betale skatt på firmabil. Du betalte ikke skatt på bilen eller firmaleiligheten. Du brukte leiligheten fordi du trengte en leilighet fordi du reiste for langt fra der huset ditt er. Du betalte ikke skatt. Eller utdanning for barnebarna. Jeg vet ikke en gang. Må du det? Er det noen som vet svaret på disse greiene, sa Trump til jublende tilhengere på folkemøtet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer