- Kom og hent millionene dine!

En ukjent lottomillionær spiller fast hos Marius Christiansen i en kiosk på Løren i Oslo. Men han har ikke vist seg siden han leverte bongen han vant 2,1 millioner kroner på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30. desember klokka 10.42.29 leverte mannen inn en rekke Viking-Lotto-kuponger i kiosken. Dagen etter, selveste nyttårsaften, gikk kupongene inn med over 2,1 millioner kroner. Men vinneren har ikke vist seg siden, og har ikke hevet gevinsten.

Kjent, men ukjent

Han er kjent i kiosken på Løren som en spiller som kommer jevnlig, om enn ikke hver uke. Han er derimot ikke så godt kjent med de ansatte at de kjenner navnet hans, eller vet hvor han bor.

Er etterlyst

Han spiller dessuten uregistrert, så han har ikke lagt igjen noen spor som gjør det mulig for Norsk Tipping å spore ham opp.

- Det er vanskelig å gi noe signalement av mannen, for det er en stund siden vi har sett ham. Vi har hengt opp en plakat som vi håper han ser hvis han kommer innom igjen, sier gruppeleder Marius Christiansen.

På plakaten står det at den ukjente vinneren har spilt ti rekker lynspill og vunnet 2101876 kroner på tallene 1-5-9-17-24-28.

Vinneren må kunne vise fram spillkvitteringen for å heve gevinsten. Han har to måneder på seg. Hans alder er ikke kjent.

- Vi vil gjerne finne ham. Dette viser hvor viktig det er å registrere seg som spiller, sier Christiansen.

ETTERLYST: En mann som dagen før nyttårsaften spilte Viking Lotto hos Marius Christiansen i kiosken på OBS-senteret på Løren i Oslo vant 2,1 millioner. Men han har ikke hentet premien sin.