Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kom om bord på flyet med flytogbillett

- Dette skulle ikke ha skjedd, sier Norwegians informasjonsdirektør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Noe var galt da et Norwegian-fly skulle ta av fra Oslo Lufthavn Gardermoen i ettermiddag med ankomst Tromsø.

En innringer fortalte Dagbladet.no at en person hadde kommet om bord med flytogbillett.

Den utrolige historien viste seg å være sann. Informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen i Norwegian bekrefter at det skjedde en glipp.

- Ja, det var en som kom om bord med flytogbillett. Personen hadde gitt fra seg feil billett i skranken før han gikk inn på flyet. Heldigvis ble det oppdaget raskt, da vårt mannskap rutinemessig gikk i gjennom for å sjekke billetter opp mot passasjerlista og de som var om bord i flyet, sier Ellingsen til Dagbladet.no.

Det viste seg at personen rett og slett hadde gitt fra seg feil billett, og da feilen ble oppdaget ble passasjeren ropt opp, slik at riktig billett ble levert.

- Men hvordan kunne dette skje?

-
Dette skal ikke skje og det har aldri skjedd tidligere såvidt meg bekjent. Det er beklagelig og vi skal gå nøye i gjennom hva som er skjedd her, sier Ellingsen til Dagbladet.no.

Flyet ble også forsinket på grunn av tekniske problemer med lamper som lyste feil.

Illustrasjonsfoto: Scanpix
Illustrasjonsfoto: Scanpix Vis mer
image: Kom om bord på flyet med flytogbillett
Hele Norges coronakart