1434 METER LANG:  Kollisjonen førte til full stans i trafikken i Fedaheitunnelen i Kvinesdal. Foto: TOR MAGNE  GAUSDAL, AVISEN AGDER / NTB Scanpix.
1434 METER LANG: Kollisjonen førte til full stans i trafikken i Fedaheitunnelen i Kvinesdal. Foto: TOR MAGNE GAUSDAL, AVISEN AGDER / NTB Scanpix.Vis mer

Kom over i motsatt kjørefelt inne i tunnel

Tre til sykehus etter frontkollisjon i Kvinesdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre bilførere er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon inne i Fedaheitunnelen på E39 i Kvinesdal onsdag morgen ved 08-tiden.

- De tre er menn i 50-60-årene fra distriktet, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Det er klart at en personbil østfra kom over i motgående kjørefelt i den 1 434 meter lange tunnelen, og frontkollisjonen skapte fullstendig trafikkork i den travle morgentrafikken.

- Vi vet ennå ikke hvorfor den ene bilen skjenet over, sier politiets operasjonsleder.

Ifølge nyhetsnettstedet Lister24 har politiet fått meldinger om vinglete kjøring fra bilen som kom over i motsatt kjørefelt før ulykken.

E 39 gjennom tunnelen ble åpnet for trafikk igjen klokka 09.35

Også en tredje bil ble involvert i frontkollisjonen.

De tre sjåførene var aleine i ulykkesbilene.

- De skadde er kjørt til sykehuset i Flekkefjord. Politiet kjenner foreløpig ikke til hvor alvorlig de er skadd, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen.

Alle nødetater rykket ut, og E39 ble midlertidig stengt på ulykkesstedet.
 
Ingen var fastklemt etter ulykken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram