Kom til stengt dør

SKIEN: Kiosk- og videobutikken til ekteparet Hosein skal ha vært stengt helt fram til klokka 16 lørdag ettermiddag da Gry Hosein forsvant. På døra hang det en lapp om at det var vareopptelling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vitner forteller til Dagbladet at lappen hang på døra allerede ved 11.30-tida lørdag. På dette tidspunktet, og trolig også seinere, ble den nå savnede Gry Hosein observert i butikken av forbipasserende. -Vi er sikre på at hun var i butikken lørdag, sier politiadvokat Jon Borgen til Dagbladet.

Men han vil ikke utdype når siste observasjon var -før hun skal ha gått til byen for å handle klokka 16. Han vil heller ikke kommentere hvor mange timer kiosk- og videobutikken var stengt.

Men Dagbladet har informasjoner om at det var kunder i butikken kort tid etter klokka 16. Ved 17-tida kom det en ekstrahjelp på jobb.

-Hun jobbet fram til klokka 23, forteller Gamal Hosein til Dagbladet. Han selv ryddet butikken og så på video før han dro hjem etter klokka 01.00 om natta. Kona var ikke hjemme i boligen deres. Men Gamal Hosein la seg til å sove. Han var sikker på at Gry overnattet hos sin mor.