Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Halloween-tabbe:

Komikerens kone ga bilnøkkelen til halloween-barn. - Litt sånn hue under armen

Politiet håper nøkkelen kommer til rette etter at godteriet er fordelt.

HALLOWEEN-TABBE: Per Inge Torkelsens kone ga halloweenbarna en vel kostbar gave. Foto: NTB Scanpix
HALLOWEEN-TABBE: Per Inge Torkelsens kone ga halloweenbarna en vel kostbar gave. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Stavanger melder på Twitter at en kvinne ved et uhell har gitt bilnøklene i stedet for godteri til noen Halloween-unger.

- Dette er litt sånn hue under armen, fikk jeg lov å sitere ektemannen på, ler operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt til Dagbladet.

Denne kvinnen var komiker Per Inge Torkelsens kone. Den store tabben skjedde for noen timer siden. Fortsatt har ikke Torkelsen sett noe til Saab-nøkkelen.

Dagen derpå skriver Torkelsen på Facebook at bilnøkkelen hadde funnet veien til postkassa hans.

«Ville gjerna visst kem så leverte den, sånn at me kan få takka skikkeligt. Nå e bilen på verksted, og den lobotomerta kånå mi e på jobb. Neste Halloween så gjer hu vel vekk huset...», skriver han på Facebook.

Skulle på verksted

Torkelsen forteller at kona til tider kan være litt distré.

- Det er jo greit å gi ungene snop, men å gi dem bilnøkler blir jo litt for mye, sier Torkelsen, som var på politisk møte da tabben fant sted.

- Jeg er vant til at hun leter eter pass og briller og sånt, men at hun gir bilnøkkelen til halloweenunger, det er nytt, sier Torkelsen, som opplyser at bilen etter planen skulle på verksted i morgen.

- Vi har tatt kontakt med politiet og med Falck, men hos sistnevnte var det jo stengt. Hun har tidligere mistet reservenøkkelen, og nå ga hun altså vekk den andre nøkkelen, sier Torkelsen, som sier at kona har vært på leiting etter nøkkelen.

- Hun har spurt andre barn som går halloween om de vet noe om nøkkelen. Vi prøver å spre nyheten på Facebook også, sier Torkelsen, som håper nøkkelen kommer ham i hende så fort som mulig slik at bilen rekker avtalen hos verkstedet.

Politiet håper på oppklaring

- Men mange av disse barna er så små at de kanskje ikke vet hva denne bilnøkkelen er for noe. Vi har lett rundt på fortauet og i gata her, men vi har ikke funnet den. Snart må vi vel ringe på noen dører, sier han.

Politiet har meldt seg på Twitter som kontaktpunkt for nøklene.

- De ungene er vel fortsatt rundt og samler godteri og vi håper at nøklene kommer i noen voksne sine hender etter at godteriet er fordelt broderlig barna i mellom, sier operasjonsleder Stavik.

Skal holde vakt

Dagbladet ringer Torkelsen opp klokka 23 for å høre om noen har kommet på døra med nøklene.

- Bilen står der fortsatt, men nøklene har vi ikke sett noe til. Kona mi sier at disse småbarna som var her på Halloween hadde nokså mye snop i bøttene sine. Det kan være det tar noen før de spiser ned til nøklene, sier Torkelsen.

- Hva om de faktisk prøver å spise den?

- Ja, da kan det være vi får en beskjed fra sykehuset. «Bilnøkkel funnet i fireåring», sier Torkelsen med et smil, som tuller med at han og kona skal holde vakt i kveld.

- Gi dem en flaske brennevin

Komiker Torkelsen, som også er skuespiller, forfatter, radiokåsør, politiker og selverklært klovn, er blant annet kjent for sine kraftige spissformuleringer. Blant annet har han uttalt at han «ønsker kristenrocken til helvete» og at man burde «gi ungdommen en flaske brennevin før idretten tar dem», ifølge Wikipedia.

Han er også kjent for bokutgivelser som ikke går upåaktet hen, blant annet «Den store stygge idrettsboka» (1992) og «Den store stygge eldreboka» (2000).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!