Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kommer hjem i morgen

Star Tour setter opp ekstrafly fra Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turoperatøren setter opp tre ekstraavganger til Norge, Sverige og Danmark 29., 30. og 31. desember, melder NRK.

Star Tour hadde totalt 460 reisende nordmenn i det aktuelle katastrofeområdet i Thailand, hvorav 82 reiste på egen hånd med fly, men utenfor selskapets reiseopplegg. Så langt har selskapet lykkes i å oppnå kontakt med drøyt 320 av disse, som befinner seg i områdene Khao Lak, Phuket og Krabi, på Thailands vestkyst, i følge startour.no.

Selskapet ber nå alle charterturister som befinner seg i området om å fra hjem. De har også avlyst alle feriereiser til de områdene som ble hardt rammet av flodbølge-katastrofen fram til niende januar.

-Arbeidet med å skaffe full oversikt i katastrofeområdet, og samtidig gi alle bekymrede pårørende god nok informasjon, er svært krevende. Vi har satt i gang et omfattende apparat både i Norge og i Thailand, og jobber tett og døgnkontinuerlig med det norske Utenriksdepartementet, lokale myndigheter og våre representanter i området, sier daglig leder Jørn Kristiansen i Star Tour.

Krisehjelp har blitt iverksatt, og den døgnbemannede informasjonstelefonen for reisende og pårørende kan nås på tlf. 67 11 50 02.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media