Kommunedirektør slått ned på kommunehuset

Per Dehli (57) havnet på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kommunedirektør i Midt-Telemark kommune, Per Dehli (57), havnet på sykehus etter å ha blitt utsatt for vold midt i arbeidstida, på kommunehuset i Bø.

- Kommunen anmelder hendelsen og følger opp den ansattes helse, uttaler assisterende kommunedirektør Mona Slaaen i en SMS til Dagbladet.

Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland (Sp) uttaler i en pressemelding sendt i 19-tida:

- Vi er i sjokk over denne alvorlige hendelsen med vold og trusler overfor ansatte på kommunehuset. Vi er bekymret for [Dehli] og avventer informasjon etter rutinesjekk på sykehuset.

- Diskusjon

Det var flere vitner til hendelsen, som skjedde inne på kommunehusets servicetorg-område litt før klokka 15, og som først ble meldt av Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

- Ifølge vitnene oppsto det en diskusjon, der den nå pågrepne hisset seg veldig opp og til slutt utøvde vold mot fornærmede, opplyser operasjonsleder Erik Gunnerød til Dagbladet.

Ansatte på servicetorget varslet politi og amulanse. Den siktede, en 40-årig kjenning av politiet, var på åstedet da patruljen ankom, og ble pågrepet på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer