- Kommunen har bæsja på meg

Alexander (5) satt på do og ante fred og ingen fare før kloakken eksploderte ut av toalettskåla.

KLOAKK ALL OVER: Alexander With (5,5) fra Langesund ble overspylt med kloakk mens han satt på do hos bestemor, da kommunen spylte ledningsnettet. 
Foto: Per Flåthe/Dagbladet
KLOAKK ALL OVER: Alexander With (5,5) fra Langesund ble overspylt med kloakk mens han satt på do hos bestemor, da kommunen spylte ledningsnettet. Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LANGESUND (Dagbladet): Uhellet skjedde i forrige uke, mens kommunen spylte ledningsnettet for å få vekk en gjenstridig kloakkplugg. Ved hjelp av trykkluft løsnet den og for med stor fart inn i nettet til Alexanders bestemor, Bente Jørgensen.

- Kommunen har bæsja på meg, var guttens raske kommentar, da bestemor og andre i sjokk og undring spurte hva som hadde skjedd.

Dagbladet har møtt Alexander. Femåringen har ingen angst for å entre ei toalettskål på nytt. Han forteller om hendelsen på en grei måte.

- Det kom en lyd, og så var det nesten som en vulkan, sier han.

Tapt forballdrakt For lille Alexander var ikke det å bli tilgriset fra hodet til beina, med andre menneskers bæsj, den store tingen. Men at hans kjære fotballdrakt med Messis navn på, ble kastet. Mamma Linda Jørgensen forteller at den var en viktig ting for Alexander. Ikke minst fordi drakta var kjøpt i Barcelona. Hun regner imidlertid med at den ikke er uerstattelig.

Linda klandrer ikke Bamble kommune for det som skjedde. Hun forteller at de ansvarlige har vært meget omtenksomme, og at hendelsen rett og slett var et uhell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer