Kommunepolitikere i sjokk over orgie-bilder

Fikk se naboenes bildebevis fra naturiststranda Strandskogen.

SEX-BILDENE:  Kommunepolitikerne i Oppegård ble sjokkert over bildene som viste den omfattende sexaktiviteten i fullt dagslys på Strandskogen nudiststrand. Foto: Øistein Norum Monsen
SEX-BILDENE: Kommunepolitikerne i Oppegård ble sjokkert over bildene som viste den omfattende sexaktiviteten i fullt dagslys på Strandskogen nudiststrand. Foto: Øistein Norum MonsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| OPPEGÅRD (Dagbladet): Dagbladet omtalte i går at naboer føler seg plaget av omfattende sexaktiviteter på naturiststranda Strandskogen i Oppegård. I går fikk medlemmer av kommunens utvalg for miljø og plan se bilder som hevdes å dokumentere ulovlig sex på stranda.

Gruppesex Underveis i det to timer lange utvalgsmøtet ble en gul mappe der dokumentene var unntatt offentligheten lagt fram for medlemmene. Bildene viste personer i seksuell utfoldelse på Strandskogen nudiststrand. Blant annet fikk utvalgsmedlemmene se bilder av gruppesex og onani.

I flere år har naturiststranda Strandskogen sør for Oslo vært beryktet for såkalt dogging; ymse typer sex utført på offentlige steder med tilskuere. Grunneiernes ønske om å regulere om friområder til vanlig strand ble behandlet i går kveld Felles for utvalgets medlemmer var at de lenge hadde hørt ryktene, men ikke ant omfanget av den ulovlige seksuelle aktiviteten i området.
Forbannet —Jeg blir forbannet når jeg tenker på at barn blir utsatt for disse bildene. Jeg orket bare å ta en rask titt. Dette er en forferdelig sak som skader Oppegård, sier utvalgsmedlem Geir Aage Amundsen (H) etter å ha sett bildene.

 —Jeg er sjokkert. Disse bildene er tatt midt på dagen. Jeg er veldig glad for at mine unger ikke ble utsatt for dette, sier Camilla Mollet (Frp), som forteller at dette har pågått siden hun var ung. Bildene er tatt av grunneierne for å dokumentere virksomheten. Utvalgets leder, Thomas Sjøvold, ville først og fremst ivareta innbyggerne i området.

—Vi skal gjøre det vi kan for å få bukt med aktiviteten, sa Sjøvold og understreket at dette nå også er en politisak. Oppegård kommune vil nå nedsette en komité som skal ha en sak klar til behandling før jul.

SJOKKERTE:  Camilla Mollat (Frp) og Geir Aage Amundsen var sjokkert over bildene som ble lagt frem på utvalgsmøte i Oppegård kommune i går. Foto: Øistein Norum Monsen
SJOKKERTE: Camilla Mollat (Frp) og Geir Aage Amundsen var sjokkert over bildene som ble lagt frem på utvalgsmøte i Oppegård kommune i går. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer