Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kommunestyret fikk se mer enn de ønsket

- Du er jo naken!

MYE HUD: Deltakerne på kommunestyremøtet i Nes fikk plutselig se en svært lettkledd kommunalsjef for helse og velferd på skjermen. Video: Øystein Sæthre. Foto: Nes kommune Vis mer

Kommunestyremøtet i Nes kommune på Romerike ble noen hakk mer intimt enn deltakerne hadde sett for seg. Midt i den digitale debatten om ny idrettshall på tettstedet Auli tirsdag kveld dukket nemlig kommunalsjef for helse og velferd, Jan-Henrik Karlsen (63) opp i bar overkropp i programmet Teams.

Etter hvert fikk møtedeltakerne - og andre seere - også se kommunetoppens grønne truse i møtet, som gikk direkte på kommunens Facebook-side, og også ble overvåket av lokalavisa Raumnes, som først viderebrakte historien.

Toveis løsning

Karlsen tar det hele med strålende humør da Dagbladet kontakter ham.

I UNDERBUKSA: Ordfører Grete Sjøli (Ap) og partifelle Erlend Helle var blant seerne som ble presentert for kommunalsjefens grønne underbukse. Foto: Nes kommune
I UNDERBUKSA: Ordfører Grete Sjøli (Ap) og partifelle Erlend Helle var blant seerne som ble presentert for kommunalsjefens grønne underbukse. Foto: Nes kommune Vis mer

- Jeg tenkte jeg skulle kombinere å trene med å følge med på noe som var relevant for jobben. Så jeg satte meg som vanlig til i bar overkropp og tråkket i vei mens jeg fulgte debatten på Teams. Jeg tenkte ikke på at løsningen innebar at de også så meg, forteller kommunalsjefen og humrer.

Etter noen minutter ringte mobilen. Det var rådmannen.

- Han sa: «Karlsen, du er mer eller mindre naken på Teams!» Jeg ble litt urolig, spratt opp og skjøv PC-en litt bort, og fortsatte å tråkke, sier 63-åringen.

Men tiltaket hadde utilstrekkelig virkning. Etter fem minutter fikk han en bekymringsmelding fra sin kollega i administrasjonen.

- «Du er jo naken på Teams!» skrev han. Jeg kikket ned og kunne konstatere at jeg var dannet kledd, med bukse nedentil, forteller Karlsen.

DEKKET SEG TIL: Til slutt iførte kommunalsjefen seg et plagg til å dekke overkroppen med. Foto: Nes kommune
DEKKET SEG TIL: Til slutt iførte kommunalsjefen seg et plagg til å dekke overkroppen med. Foto: Nes kommune Vis mer

Oppmerksomhet

Kommunalsjefen fikk nå omsider stanset den intime seansen.

- Jeg fullførte ei god treningsøkt, konstaterer 63-åringen, som har flere verv i Idretts-Norge.

Episoden er nå blitt samtaleemne på Nes, etter lokalavisas omtale.

- Hvordan er det å få slik oppmerksomhet rundt din kropp?

- Oppmerksomheten har vært veldig dalende; jeg er 63 år. Kvinner som drømmer om min kropp, hører fortida til, så jeg tar det fint, sier en smørblid kommunalsjef.

- Hvordan blir det å møte kommunekollegene igjen ansikt til ansikt etter dette?

- De er alltid veldig hyggelige mot meg, og er alltid engasjert i sak, så alt blir sikkert som før, konstaterer Jan-Henrik Karlsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!