Kommunikasjonssjef Marianne Hagen slutter på Slottet

Begynner i Utenriksdepartementet.

SLUTTER: Komminikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen, er utnevnt til statssekretær i Utenriksdepartementet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SLUTTER: Komminikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen, er utnevnt til statssekretær i Utenriksdepartementet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kommunikasjonssjef Marianne Hagen fratrer sin stilling ved Det kongelige hoff umiddelbart som følge av at Kongen i Statsråd i dag har utnevnt henne til statssekretær i Utenriksdepartementet.

Det kommer fram i en pressemelding publisert på kongehusets nettsider.

- Vi vil takke Marianne Hagen for den jobben hun har gjort ved Det kongelige hoff gjennom mange år, og samtidig ønske henne lykke til med nye oppgaver, sier hoffsjef Gryl Mølleskog.

Marianne Hagen overtar som statssekretær etter Marit Berger Røsland, som nylig tok over som EU- og EØS-minister.

Marianne Hagen ble ansatt som kommunikasjonssjef på Slottet i 2008. Hun kom da fra Rederiforbundet. Hagen har også vært politisk aktiv for Høyre.

Ole Edvard Wold-Reitan er konstituert som kommunikasjonssjef ved Slottet fra og med i dag. Han er nær medarbeider av kronprinsparet.

I 2012 ble han ansatt som personlig rådgiver for kronprinsesse Mette-Marit. Han regnes som en nær venn av kronprinsessen.

I oktober 2012 reiste Mette-Marit til en helseklinikk i India, hvor hun tok seg av to surrogatibarn som tilhørte Wold-Reitan og hans ektemann, ettersom de ikke fikk visum til landet.

Med ansettelsen av Wold-Reitan er nok en nær medarbeider av kronprinsparet ansatt i en sentral posisjon på Slottet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer