Kona drept - mannen død i ulykke

STOKMARKNES (Dagbladet): Ekteparet tilbragte natten i godt selskap og uten ukvem på utestedet Rødbrygga. Drosjesjåføren som kjørte dem hjem sier at begge var blide og hyggelige. Men én time seinere var kvinnen (33) slått i hjel. Mannen kjørte hjemmefra i vill fart på sin Harley Davidson - uten hjelm. Minutter seinere svingte han over i motgående kjørefelt og inn i en minibuss - og omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lensmann Ingjall Brustad i Hadsel fastholder at han leder etterforskningen av ett mistenkelig dødsfall og én trafikkulykke med døden til følge. Men Dagbladet har grunn til å tro at politiet mistenker mannen for å ha slått ihjel kona si - og deretter tatt sitt eget liv.

- For utenforstående var det umulig å merke noe. Men mannen hennes var fryktelig sjalu. Et skjevt blikk eller at hun vekslet noen ord med en annen mann kunne være nok.

Det opplyser en nær venninne av den antatt drepte kvinnen overfor Dagbladet.

Rå håndmakt

Mannen som natt til søndag kan ha slått ihjel sin egen kone med rå håndmakt og etterlatt henne på trappa til deres felles hjem i Ivar Bergmos gate på Stokmarknes, er opprinnelig fra Troms.

Han møtte Stokmarknes-kvinnen for noen år siden, og de giftet seg i september 1999. Kvinnen ettterlater seg en datter som bodde sammen med ekteparet.

Datteren (14) skal ha vært bortreist på rideleir i helgen. Etter at den grusomme tragedien ble avdekket, ble hun sendt avgårde til sin far.

Også den omkomne ektemannen hadde en mindreårige datter, som bor sammen med sin mor annet steds.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer