Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kona drepte professor Høgsnes med morfinoverdose

Kona drepte også seg selv med morfin, viser obduksjonsrapporten.

FUNNET FORGIFTET: Professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo, Geir Høgsnes, ble funnet død sammen med sin kinesiske kone (40). Kona etterlot seg et avskjedsbrev. Her er han fotografert på Instituttet for Journalistikk i Fredrikstad. Foto: Vidar Knai / SCANPIX
FUNNET FORGIFTET: Professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo, Geir Høgsnes, ble funnet død sammen med sin kinesiske kone (40). Kona etterlot seg et avskjedsbrev. Her er han fotografert på Instituttet for Journalistikk i Fredrikstad. Foto: Vidar Knai / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Oslo-politiet offentliggjorde i dag konklusjonen i obduksjonsrapporten etter drapet på sosiologiprofessor Geir Høgsnes i juni i år.

- Den endelige obduksjonsrapporten viser at han ble drept og at kona begikk selvdrap. Det kan vi nå fastslå med hjelp av tekniske undersøkelser på stedet, vitneavhør og den endelige onduksjonsrapporten. Rapporten konkluderer med at de døde av overdoser med stoffet morfin, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Dagbladet.

Den profilerte professoren og hans kone ble funnet døde i leiligheten sin på Uranienborg i juni i år. Det ble funnet et avskjedsbrev skrevet på kinesisk i leiligheten.

Politiets teori har siden etterforskningen startet vært at den kinesiske kvinnen hadde forgiftet ektefellen og deretter seg selv.

(Dagbladet.no/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling