Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kona fikk nye pupper for skattebetalernes penger

Svensk toppdiplomat mistenkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En svensk toppdiplomat misstenkes for å ha latt staten betale han og hustruenes skjønnhetsoperasjoner under et besøk i Brasil, skriver Expressen.

I en utredning som nå foretas av det svenske utenriksdepartementet skal det ha kommet fram opplysninger om at paret fikk foretatt fettsuging, brystoperasjon og justering av øyelokk på statens bekostning.

- Jeg har ren samvittighet, sier diplomaten, til avisa.

Han har hatt en rekke stillinger ved flere av Sveriges store og prestisjefylte stasjoner i utlandet, og for noen år siden skal han ha hatt en høy posisjon i Sør-Amerika. I løpet av en kort periode i 2005 leverte han inn flere regninger fra sykehusopphold for seg selv og sin kone i Brasil.

Mannen skal ha sendt inn en regning for en gallesteinsoperasjon, men etter det Expressen erfarer dreier denne operasjonen seg egentlig om en fettsuging.

Svenske UD har sendt et rekommandert brev til diplomatens bolig i Stockholm det de fører i pennen en rekke konkrete mistanker rundt parets sykehusregninger.

- Jeg har gitt et detaljert svar, sier diplomaten, som bekrefter at han har fått spørsmål angående fettsuging.

Det er tre regninger på totalt 40 000 kroner som nå granskes.

<B>:REN SAMVITTIGHET</B>: Diplomaten mener han ikke har gjort noe galt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media