Knivstikking i Numedal:

Kona kritisk skadd etter knivstikking

En person er pågrepet etter en voldshendelse i Numedal, opplyser politiet til Dagbladet. Ektefellen til den pågrepne mannen skal være kritisk skadd.

SE NÅ: Siste nytt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NUMEDAL/OSLO (Dagbladet): Tre personer er skadd i forbindelse med en knivstikking i Numedal i Buskerud.

To personer er fløyet til sykehus. En av dem er kritisk skadd, mens den andre er lettere skadd. Den siktede skal være lettere skadd.

- Vi kan bekrefte at det er en familierelasjon mellom gjerningspersonen og den ene knivstukne, skriver politiinspektør Odd Skei Kostveit i en pressemelding.

Kostveit sier til Dagbladet at det er kona til den siktede som er kritisk skadd.

De har kontroll på åstedet og gjør tekniske undersøkelser.

- Vi har sikret åstedet i nærheten av Joker-butikken, vi har en del ressurser der oppe, både etterforskningsressurser som skal ta vitneavhør, og en del operative politimannskaper for å sikre både hans bopæl og hennes. De bodde ikke sammen for tiden, sier Kostveit til Dagbladet.

Besøksforbud

Han forteller at den pågrepne var ilagt kontaktforbud mot henne. Han var allerede siktet for mishandling i nære relasjoner mot henne, forteller han. Nå er han også siktet for grov kroppsskade.

- Det ble startet en etterforskning der han som er pågrepet nå er registrert som siktet, og den dreide seg om mishandling i nære relasjoner som det heter. Det har vært en pågående etterforskning fra november 2021, sier Kostveit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer