- Kona mi satt hardt skadd og hjelpeløs og så bilførere som ikke stanset

Ektemann har levert politianmeldelse etter trafikkulykke.

TOTALVRAK: I denne bilen satt en kvinne skadd, mens flere bilister kjørte forbi, ifølge hennes ektemann. Foto: Robert Jan Leerink
TOTALVRAK: I denne bilen satt en kvinne skadd, mens flere bilister kjørte forbi, ifølge hennes ektemann. Foto: Robert Jan Leerink Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag 2. februar fikk politiet melding om at en kvinne hadde kjørt utfor veien og inn i en fjellvegg ved Kvamsøy i Sogn og Fjordane. Den 33 år gamle kvinnen ble fraktet med ambulanse til Førde sentralsykehus.

- Det er store materielle skader, og bilen er å regne som totalvrak, sa operasjonsleder ved Sogn og Fjordane politidistrikt, Arild Stokkereit til NRK like etter ulykken.

- Kjørte forbi Ifølge kvinnens ektemann var det flere bilister som bare kjørte forbi mens kona hans satt skadd i bilen. Nå har han politianmeldt bilistene. Dette går fram i et leserinnlegg mannen har sendt til flere lokalaviser.

Dagbladet har fått tilsendt til leserinnlegget, hvor ektemannen blant annet skriver at bilen sto skrått og unaturlig og sperret halve veibanen.

- Flere biler passerte uten å stanse. Noen av dem reduserte riktignok farten, og kikket raskt på den vrakede bilen og føreren, hele fronten bak til frontruta var helt knust, før de ga gass og forsvant, skriver mannen.

Straffbart I innlegget viser han også til Vegtrafikkloven paragraf 12, som omhandler varslingsplikten ved trafikkuhell:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer