Kona og to elskerinner limte fast penis til utro ektemann

Hevnet seg med superlim.

SIKTET: Wendy Sewell, Michelle Belliveau og Therese Ziemann. Foto: AP/Scanpix
SIKTET: Wendy Sewell, Michelle Belliveau og Therese Ziemann. Foto: AP/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire kvinner i Wisconsin i USA risikerer fengsel etter en noe brutal hevnaksjon mot en tilsynelatende notorisk utro ektemann.

Nyhetsbyrået AP skriver at mannen møtte opp på Lakeview motell ved den lille byen Stockbridge for det han trodde skulle bli en hyrdestund med Therese Ziemann (48) som han hadde hatt et forhold til i omtrent to måneder.

De gikk til sengs og da han trodde han skulle få massasje, gikk han med på å få bind for øynene samtidig som han ble bundet fast.

Mannen fikk ingen massasje. I stedet skar Ziemann av ham undertøyet og tilkalte de tre andre kvinner, Wendy Sewell (43), Michelle Belliveau (43) og kona, som ikke navngis av AP for å beskytte mannens identitet, med en tekstmelding.

Ifølge politiets siktelse limte Ziemann så fast mannens penis til magen hans med superlimet av typen «Krazy Glue». Mannen har forklart at han også ble truet med pistol.

- Vet du hvor lyst jeg har til å skyte deg, skal en av dem ha sagt, ifølge AP.

Ifølge politiet skal Belliveau, som er søster av Ziemann, være den eneste av dem som ikke hadde et forhold til mannen. Hun skal heller ikke ha gjort noe galt ifølge de tre andre, men bare vært med for «moralsk støtte».

Wendy Sewell sier til AP at hun skammer seg over det hun var med på.

- Jeg er lei meg og opprørt, sier hun om det hun er siktet for.

Da penis ble limt fast, begynte mannen å rope. Kvinnene skal ha blitt redde for at han skulle kom seg løs, så de løp ut fra motellrommet. På veien ut tok de med seg mannens lommebok, mobiltelefonen og bilnøkler, og utenfor stjal de bilen hans.

Ziemann er siktet for seksuelt overgrep og de tre andre er siktet for frihetsberøvelse.

Mannen skal ha møtt kvinnene på rubrikknettstedet Craigslist.

Ziemann har forklart at hun ga mannen omtrent 3000 dollar i løpet av de to månedene hun hadde et forhold til ham. Forrige onsdag fant hun ut at mannen var gift, og kona fortalte henne at han skaffet seg kjærester som han ifølge kona loppet for penger.