Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kona ønsket seg en flott ring. Fikk denne ...

Morsomt, eller bare ondskapsfullt?

LURERI: Slik ser esken ut, og det ser jo unektelig ut som en flott ring. Sannheten er noe annen, til høyre. Foto: 2-Carat Cup
LURERI: Slik ser esken ut, og det ser jo unektelig ut som en flott ring. Sannheten er noe annen, til høyre. Foto: 2-Carat Cup Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag er den store byttedagen her hjemme.

For selv om tanken er god, er det ikke alltid gaven slår helt an. Noen ganger er genseren kanskje en størrelse for stor, og så kan det jo hende du fikk to like bøker.

Og så er det jo noen som bommer totalt.

Kaffekopp Amerikanske Jonathan H. (han velger - kanskje klokt nok - å ikke stå fram med fullt navn) forsøkte seg med en «god» spøk siden kona ønsket seg en ring til jul.

Før jul la han ut et bilde på Reddit, hvor han skrev:

«Kona ønsker seg smykker til jul ... jeg tror ikke hun blir veldig fornøyd.»

Tilsynelatende ser det jo nemlig ut som en ring, men forsøker du løfte «ringen» fra esken, vil det raskt bli klart at det er snakk om håndtaket til en kaffekopp.

- Hun kommer trolig til å le litt falskt, kalle meg en kødd, og så fylle den opp med kaffe. 98 prosent av folk på Reddit tror jeg kommer til å møte sove på sofaen, og mange tror nyttårsforsettet mitt for 2015 er å bli skilt, sier Jonathan til Huffington Post.

- Morsomt Han regnet derimot med at det kom til å gå bra.

- Jeg kjenner henne såpass godt at jeg vet hun vil se det som den spøken det er.

Og etter første juledag kunne han avsløret at han fortsatt er gift, og kommer til å være det inn i det nye året også.

- Hun synes det var morsomt. Er det mulig å tulle litt, så gjør jeg det. Sønnen min ønsket seg et golfsett, og det pakket jeg inn i en eske fra Disney Princess, sier Jonathan til Daily Mail.

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media