Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kona til «nakenvandreren» Stephen (53) fortviler: Hvorfor valgte han nakenheten fremfor meg?

- Jeg vet ikke om jeg er påkledd om to timer.

FREEDOM TO BE YOURSELF: Stephen Gough (53) har vært naken i ni år. Her er han i et av sine mange forsøk på å gå Storbritannia på langs. Det har ført til mange arrestasjoner, og tok etter hvert knekken på ekteskapet, forteller ekskona. Foto: Scanpix
FREEDOM TO BE YOURSELF: Stephen Gough (53) har vært naken i ni år. Her er han i et av sine mange forsøk på å gå Storbritannia på langs. Det har ført til mange arrestasjoner, og tok etter hvert knekken på ekteskapet, forteller ekskona. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Utstyrt med sekk, hatt og lue har Stephen Gough (53) vært naken i ni år. Det gikk ut over ekteskapet, forteller ekskona i et nytt intervju.

Gough har blitt arrestert gang på gang i sine forsøk på å gå Storbritannia på langs i bare nettoen. Hvorfor valgte han nakenheten fremfor meg og barna? spør kona Alison Ward (47) til Daily Mail.

- Han kunne fortelle oss at «nå er jeg påkledd, men jeg vet ikke om jeg er det om to timer», sier hun.

- Er lei meg på hans vegne De to skal ha funnet tonen over felles interesser, som alternativ behandling og bærekraftig mat. Etter hvert skal det ha blitt litt vel alternativt for kona.

- Jeg er veldig lei meg på hans vegne, og hva han har gitt opp. Han har mistet sitt forhold til meg. Han har to vakre barn, som er en ordentlig glede, men han har ikke vært en far for dem, sier hun.

- Kan ikke forstå det Den tidligere marinesoldaten er ifølge avisa i fengsel, i vente på sin dom etter å igjen ha «irritert naboer med sin nakenhet» - kun 73 timer etter at politiet lot ham gå etter en liknende hendelse.

- Han har brukt de seks siste årene i isolat fordi han ikke kler på seg, noe jeg ikke kan forstå. Prisen han har betalt for å kunne være naken er for stor, sier hun.
  - Vet ikke om jeg er påkledd om to timer «Nakenvandreren»s ønske om å være naken gikk så langt at det tok knekken på forholdet deres.

Ward forteller at hun godt kan se de komiske sidene i mannens «nakenvalg», men holder fast ved at hun aller mest synes det er trist at det gikk utover familien.

- Jeg synes ikke han er en dårlig person, men han har gjort noen dårlige valg, sier hun.

Ifølge avisa skal Gough ha funnet seg en ny kjæreste i gågruppa The Naked Ramblers.

NY KJÆRESTE: Gough har vært naken i ni år, men blir gang på gang arrestert i sitt forsøk på å gå Storbrittania på langs. Gjennom gågruppa The Naked Ramblers har han på nytt funnet kjærligheten. Foto: Scanpix
NY KJÆRESTE: Gough har vært naken i ni år, men blir gang på gang arrestert i sitt forsøk på å gå Storbrittania på langs. Gjennom gågruppa The Naked Ramblers har han på nytt funnet kjærligheten. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media