Kona til verdenskjent pianist siktet for drap på parets to døtre

Arrestert hjemme i Texas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Sofya Tsygankova (31) ble mandag arrestert og siktet for å ha drept ekteparets to døtre Nika (5) og Michaela (1) i deres hjem i Benbrook nær Fort Worth i Texas.

Hun er, ifølge CNN, fraseparert fra den verdenskjente, ukrainske pianisten Vadym Kholodenko (29). Tsygankova ble selv funnet med flere stikkskader da ektemannen kom til den fraseparerte ektefellens boligen i Texas torsdag i forrige uke. Det var han som ringte nødtelefonen.

- Hun gjennomgår fortsatt en mental evaluering, men hun er nå også pågrepet og siktet, sier David Babcock, sjef i Benbrook-politiet.

- Virket veldig lykkelige Faren til Kholodenko snakket mandag med avisa Fort Worth Star-Telegram.

- Jeg tror ikke han er i form til å snakke eller gjøre noenting. Det er fryktelig tøft å komme hjem og finne noe slikt, sier Timur Kholodenko til avisa og legger til:

- De virket som en vindunderlig familie. De virket veldig lykkelige sammen. Jeg skjønner ikke hva som skjedde.

Saken har rystet det internasjonale klassiske musikkmiljøet.

- Dyp sorg - Jeg er i dyp sorg, og jeg ønsker å si dette til alle som tenker på min familie: Tapet av mine barn vil være med meg for alltid. Men jeg vil si at jeg føler støtten fra Fort Worth-samfunnet og alle folkene som sender meg meldinger fra hele verden, sa Vadym Kholodenko i en uttalelse i forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer