- Kona vil gi siktede (63) alibi

- Han var hjemme i leiligheten da skuddene falt, sier advokaten. Er hobbyskytter.

- VAR HJEMME:  - 63-åringen var hjemme da skuddene falt, sier hans forsvarer, advokat Ole Petter Breistøl. I natt jobbet politiet fortsatt med å sikre spor på åstedet i Badeparken, der tre personer ble skutt og skadet fredag formddag - den ene livstruende. FOTO: SCANPIX OG LASSE LJUNG/NYHETSFOTO.
- VAR HJEMME: - 63-åringen var hjemme da skuddene falt, sier hans forsvarer, advokat Ole Petter Breistøl. I natt jobbet politiet fortsatt med å sikre spor på åstedet i Badeparken, der tre personer ble skutt og skadet fredag formddag - den ene livstruende. FOTO: SCANPIX OG LASSE LJUNG/NYHETSFOTO. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 63 år gamle mannen som ble pågrepet i sitt hjem i Sandefjord sentrum fredag kveld, blir framstilt for varetektsfengsling i Tønsberg i morgen - siktet for drapsforsøk etter skuddene som skadet tre personer i Badeparken i Sandefjord fredag formiddag.

Det bekrefter hans advokat Ole Petter Breistøl overfor Dagbladet etter å ha møtt klienten i politiarresten i Tønsberg i ettermiddag og blitt orientert av politiet.

Kona som vitne - Vi vurderer å stevne hans kone som vitne under fengslingsmøtet i morgen. Min klient framholder at han er uskyldig og stiller seg helt uforstående til siktelse. Kona er hans alibi, sier forsvareren til Dagbladet.

63-åringen har ikke vært i avhør siden fredag.

- Jeg har ennå ikke fått noen utskrift av avhøret, men 63-åringen gjentok overfor meg i dag at han var hjemme i egen leiligheten på det tidspunktet skuddene falt og at han hørte om det som hadde skjedd på nyhetene, sier Breistøl.  Derfor vil den tidligere ustraffede mannen begjære seg løslatt.

Miniatyrskytter De tre ofrene i parken ble truffet av prosjektiler med kaliber 22.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer