Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Konas hode rullet

Konas avkuttede hode fløy av pickupen da mannen kolliderte med en annen bil og drepte to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En politimann var vitne til den dramatiske hendelsen i Boise i Idaho torsdag. Han kjørte bak en man som kjørte svært ustabilt.

Da mannen kolliderte med en annen bil, fløy et avkuttet hode gjennom lufta og landet i kjørebanen, skriver nyhetsbyrået AP.

Etterforskningen viste at hodet tilhørte mannens 47 år gamle kone, Theresa N. Time. Resten av liket ble funnet i garasjen i parets hjem. Kvinnen vil bli obdusert for å fastsette dødsårsaken.

Mannen, Alofa Time, skal ha inrømmet å ha vært involvert i konas død, ifølge politiet i Nampa.

Sjåføren av den andre bilen og hennes fire år gamle datter omkom i kollisjonen. Hennes andre datter ble skadet, og fraktet til Boise sykehus, hvor tilstanden beskrives som stabil.

- Det er rett og slett bisart og tragisk, sier talsperson Lynn Hightower ved politiet i Nampa

ULYKKESSTEDET: Mannen kolliderte med en annen bil og drepte sjåføren og hennes datter, mens hans kones hode rullet i kjørebanen. Foto: AP/Scanpix
ULYKKESSTEDET: Mannen kolliderte med en annen bil og drepte sjåføren og hennes datter, mens hans kones hode rullet i kjørebanen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
INNRØMT:</B> Alofa Time er tiltalt for drap på en sjåfør og hennes datter, og og har innrømmet å være involvert i sin kones død.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling