I KØ: Statsminister Jens Stoltenberg, kong Harald, dronning Sonja, og kronprins Haakon var de første som signerte kondolanseprotokollen. Pågangen var stor fra andre som også ville signere. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
I KØ: Statsminister Jens Stoltenberg, kong Harald, dronning Sonja, og kronprins Haakon var de første som signerte kondolanseprotokollen. Pågangen var stor fra andre som også ville signere. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Kondolanseprotokollen i Oslo åpnes igjen

Kondolanseprotokollen gjennåpnes på mandag på grunn av stor pågang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fylkesmannen i Oslo og Akershus opplyser i en pressemelding at kondolanseprotokollen skal være åpen mandag 1. august, etter en stor pågang fra folk som ønsker å signere. Opprinnelig var onsdag siste sjanse for å skrive under.

Regjeringen bestemte etter terroraksjonene på Utøya og i Regjeringskvartalet at landets fylkesmenn skulle legge ut kondolanseprotokoller slik at folk kunne gi uttrykk for sin sorg og sine følelser.

Kondolanseprotokollen for Oslo og Akershus ble lagt ut i Universitetet i Oslos aula mandag denne uken, og folk strømmet til for å skrive under. (©NTB)