Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kone anklaget minister for utroskap - funnet død

Politiet mener dødsfallet er mistenkelig.

MISTENKELIG DØDSFALL: Sunanda Pushkar (52) ble funnet død på et luksushotell i New Delhi fredag, få dager etter at hun offentlig anklaget sin ektemann, utviklingsminister Shashi Tharoor, for å ha vært utro med en journalist. Foto: AP/Scanpix
MISTENKELIG DØDSFALL: Sunanda Pushkar (52) ble funnet død på et luksushotell i New Delhi fredag, få dager etter at hun offentlig anklaget sin ektemann, utviklingsminister Shashi Tharoor, for å ha vært utro med en journalist. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sunanda Pushkar (52) ble funnet død på et luksushotell i New Delhi fredag, få dager etter at hun offentlig anklaget sin ektemann, utviklingsminister Shashi Tharoor, for å ha vært utro med en journalist.

Skandalen ble klistret utover indiske avisforsider og fikk enorm oppmerksomhet på sosiale medier.

Minister Tharoor skal selv ha funnet liket av sin kone på hotellrommet fredag. Den foreløpige obduksjonsrapporten viste lørdag ifølge en av legene som utførte obduksjonen at kvinnen døde en «plutselig, unaturlig død», men dødsårsaken kan ikke slås fast før over helgen.

Enkemannen ble lørdag innlagt med brystsmerter på det samme sykehuset hvor obduksjonen foregikk.

Tharoor selv, som er tidligere FN-topp og har over 2 millioner følgere på mikrobloggingstjenesten Twitter, tiet først om saken. Torsdag kom ekteparet imidlertid med en felles uttalelse hvor de erklærte at de var lykkelig gift og aktet å forbli nettopp det.

(NTB)

Hele Norges coronakart