Kongelig bryllup i London

Prinsesse Alexia og den spanske forretningsmannen Carlos Morales Quintana giftet seg i London i dag. Det krydde av kongelige i katedralen da de to sa ja til hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du trodde mange kongelige hadde tatt veien til bryllupet til prins Edward og Sophie Rhys-Jones

i forrige måned tar du feil. Dagens bryllup samlet langt flere med blått blod i årene.

Kongelige gjester

Blant de inviterte fra kongelige slekt fant man dronning Sonja og kronprins Haakon fra Norge. Dronning Margrethe kom fra Danmark, og hele den svenske kongefamilien var på plass med mor, far og de tre barna. Britenes egen dronning Elisabeth og dronning Nora fra Jordan var også på plass.

Storslått vielse

Prinsesse Alexia er eldste datter av kong Konstantin og dronning Anne Marie. Det var derfor ikke unaturlig at selve vielsen fant sted i den gresk-ortodokse katedralen Saint Sofia i London.

Bruden var kledd i en vakker smal brudekjole med et slør på fire meter. Stoffet var av tykt off-white satin med broderte ermer. Kirkegulvet opp til alteret var overstrødd med lyse blomster.

Sosietetsselskap

Carlos Morales Quintana er noen år yngre enn sin brud. Hun fyller 34 år i morgen, mens han er 28 år. Han er en dyktig seiler, og livnærer seg som forretningsmann. De traff hverandre i Spania.

Etter bryllupet var det mottagelse i fasjonable Kenwood House i Hampstead for 680 gjester. Festens hedersgjest er brudens snart 90 år gamle mor, dronning Ingrid av Danmark.