Kongen av skitne triks: - Han er årsaken til at man fant opp uttrykket om å ha sex med rotter

En av Donald Trumps mest lojale støttespillere, Roger Stone, har vært involvert i noen av de største skandalene i amerikansk politikk de siste 40 åra.

BANNLYST: I løpet av vinteren har Roger Stone klart å bli bannlyst hos de to nyhetskanalene MSNBC og CNN etter at han blant annet kalte profilerte politiske synsere «ei bortskjemt tispe», «dummere en hundeskitt», «en dum neger» og «en feit neger» på Twitter. Foto: REDUX/NTB SCANPIX
BANNLYST: I løpet av vinteren har Roger Stone klart å bli bannlyst hos de to nyhetskanalene MSNBC og CNN etter at han blant annet kalte profilerte politiske synsere «ei bortskjemt tispe», «dummere en hundeskitt», «en dum neger» og «en feit neger» på Twitter. Foto: REDUX/NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Donald Trump fosser fram mot nominasjonen som republikansk presidentkandidat. Bak ham står Roger Stone (63), en mann kjent for å være involvert i noen av de skitneste triksene i amerikansk politikk.

- Jeg liker å vinne for mine klienter, og jeg er forberedt på å gjøre hva som helst så lenge det ikke bryter loven, sier Stone i et ferskt intervju med Rolling Stone. 

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer