BANNLYST: I løpet av vinteren har Roger Stone klart å bli bannlyst hos de to nyhetskanalene MSNBC og CNN etter at han blant annet kalte profilerte politiske synsere «ei bortskjemt tispe», «dummere en hundeskitt», «en dum neger» og «en feit neger» på Twitter. Foto: REDUX/NTB SCANPIX
BANNLYST: I løpet av vinteren har Roger Stone klart å bli bannlyst hos de to nyhetskanalene MSNBC og CNN etter at han blant annet kalte profilerte politiske synsere «ei bortskjemt tispe», «dummere en hundeskitt», «en dum neger» og «en feit neger» på Twitter. Foto: REDUX/NTB SCANPIXVis mer

Kongen av skitne triks: - Han er årsaken til at man fant opp uttrykket om å ha sex med rotter

En av Donald Trumps mest lojale støttespillere, Roger Stone, har vært involvert i noen av de største skandalene i amerikansk politikk de siste 40 åra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

NEW YORK (Dagbladet): Donald Trump fosser fram mot nominasjonen som republikansk presidentkandidat. Bak ham står Roger Stone (63), en mann kjent for å være involvert i noen av de skitneste triksene i amerikansk politikk.

- Jeg liker å vinne for mine klienter, og jeg er forberedt på å gjøre hva som helst så lenge det ikke bryter loven, sier Stone i et ferskt intervju med Rolling Stone. 

I kulissene

Han var rådgiver for kjendisrikingen og eiendomsmagnaten Trump da han offentliggjorde i fjor sommer at han vil bli president. Allerede 8. august forlot han denne posisjonen.

- Han hører ikke på noen. På egenhånd så han for seg en valgkampmodell som avviser alt du vanligvis gjør i politikken. Det er ingen meningsmålinger, opposisjonsresearch, analyser, målretting eller betalte annonser. Han hadde en visjon om en kommunikasjonsbasert strategi med valgkampmøter, debatter og så mange intervjuer som mulig, forklarer Stone til New Yorker om hvorfor han forlot Trump.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn