Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kongen bærer Maud Angelica

Kong Harald har fått det ærefulle verv å bære sitt første barnebarn til dåpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han blir dermed også gudfar for vesle Maud Angelica Behn. De øvrige fadderne er kronprins Haakon, prinsesse Alexandra av Berleburg, Anja Sabrina Bjørshol, Marianne Ulrichsen, Kåre Conradi og Trond Giske, opplyser Slottet.

Prinsesse Alexandra, som er en god venninne av prinsesse Märtha Louise, er datter av danske prinsesse Benedikte. Alexandra vil ikke være til stede under dåpsseremonien. Hun er høygravid og venter sitt andre barn i august. Prinsesse Märtha Louise er fadder for prinsesse Alexandra og grev Jeffersons tre år gamle sønn Richard.

Anja Bjørshol er Ari Behns søster og derfor et naturlig valg som fadder, mens de tre siste fadderne er valgt ut fra vennekretsen til dåpsbarnets foreldre.

Marianne Ulrichsen og Kåre Conradi var forlovere for prinsessen og Ari Behn da de giftet seg, mens Trond Giske, som fikk en datter samme dag som Märtha og Ari, er en av parets nærmeste venner.

(NTB)

FADDERNE: Trond Giske (høyre) med samboer Anne Grethe Moe og Kåre Conradi, med kjæreste Marian Aas Hansen. Kongevennene får det ærefulle fadderoppdraget.