Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kongen sender takkebrev

Kong Harald sender et personlig takkebrev med utenriksminister Jan Petersen til Thailands kong Bhumibol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I brevet takker kong Harald sin thailandske kollega for all den hjelp Thailand har gitt til de norske turistene som ble rammet av flodbølgekatastrofen, opplyser fungerende informasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet til NTB.

Utenriksminister Jan Petersen skal sammen med den finske og danske utenriksministeren besøke Thailand fra 16. til 19. januar.

Dronning Sonja vil ifølge Slottet delta i TV 2s innsamlingsaksjon fredag. Hun stiller også et fotografi fra en av sine fotturer til rådighet for auksjonen til inntekt for de katastroferammede i Asia.

- Dronningen vil også ledsage kongen til Hamar der NRK overfører den store idrettsgallaen, sier Gjeruldsen.

Dette blir en stor direktesending som vil veksle mellom studio i Oslo og Hamar OL-amfi. På Hamar vil Idretts-Norge hedre årets beste sportslige prestasjoner i et storslagent direktesendt prisshow. Inntektene fra dette showet vil tilfalle de katastroferammede. Programleder er Dan Børge Akerø.

I et program etter idrettsgallaen vil Nadia Hasnaoui og Claus Wiese videreføre Idretts-Norges engasjement for de katastroferammede.

Ifølge Gjeruldsen vil representanter for kongefamilien også være til stede ved de offentlige sørgemarkeringene som planlegges i forbindelse med Asia-katastrofen. Det er ikke klart når slike markeringer vil finne sted. (©NTB)

SENDER BREV: Kong Harald.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media