Kongens datter gifter seg

Fire år etter skilsmissen fra popkongen Michael Jackson er Lisa Marie Presley (31) igjen klar for alteret. Den utvalgte er et av de nye stjerneskuddene på den amerikanske rockehimmelen, 25 år gamle John Oszajca.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke mer enn et års tid siden aviser verden over skrev at Elvis' datter hadde funnet tilbake til eksmannen, musiker Danny Keogh, faren til hennes to barn. Det ble imidlertid aldri bekreftet.

Nå uttaler imidlertid Presleys pressetalsmann, Paul Bloch, seg: - Lisa Marie er forlovet og skal gifte seg med John Oszajca.

Flere medier har pekt på sammenhengen mellom Lisa Marie Presleys ønske om å bli en sanger, og hennes stadige søken mot etablerte artister. Hun fikk platekontrakt i 1998 og hennes første album er ventet i år.

Reddet Michael

Skjønt siste stopp på kjærlighetsturneen, John Oszajca, er relativt fersk i bransjen. Men 25-åringen utnytter sitt nyvunne medietekke godt - talsmannen hans nevner ustanselig at debutalbumet «From There to Here» kommer i april.

Lisa Marie Presley entret for alvor verdens rampelys da det kom ut at hun hadde giftet seg med Michael Jackson under en hemmelig seremoni i Den dominikanske republikk 26. mai 1994.

Jackson var på den tida i hardt vær etter påstander om pedofili. Flere har seinere uttalt at giftermålet var avtalt spill for å få fokus bort fra de alvorlige beskyldningene. Seks måneder seinere kom de første ryktene om et brudd, men paret stilte sporty opp med tungekyssing og detaljerte sexutredninger i beste sendetid for å bevise sin kjærlighet.

Men etter 603 dager var det ubønnhørlig over. 18. januar 1996 gikk Kongens datter og popens konge hver til sitt.

Spurte Priscilla

- De var så forskjellige at ekteskapet ikke kunne vare, begrunnet talsmann Bloch den gang. Nå er det andre toner.

- John Oszajca gikk først til Lisa Maries mor, Priscilla Presley, og spurte om hennes datters hånd. Etter å ha fått samtykke fra mor, fridde han til Lisa Marie og fikk ja. Deretter ga han henne en forlovelsesring, beretter Bloch til Reuter.

Presley, som er god for i underkant av to milliarder, skal ha truffet sin seks år yngre forlovede gjennom felles kjente i Los Angeles i mai. De ble forlovet 23. desember i fjor. Dato for bryllupet er ennå ikke kjent.

DEN UTKÅREDE: John Oszcaja er Lisas utkårede.