Kongevenn i skuddrama: - Hadde «jævlig flaks»

Anders «Aje» Philipson (68) skulle løfte vekter. Så slo gullsmedranerne til.

MIDT I DRAMAET: Anders «Aje» Philipson måtte kaste seg ned på gulvet da politiet åpnet ild mot gullsmedranere. Foto: Johanna Berglund / Expressen
MIDT I DRAMAET: Anders «Aje» Philipson måtte kaste seg ned på gulvet da politiet åpnet ild mot gullsmedranere. Foto: Johanna Berglund / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dramaet fant sted etter et gullsmedran på Engelbrektsgatan i Stockholm - rett ved treningsstudioet der kongevennen «Aje» Philipson pumpet jern - tirsdag 6. mars.

Tre menn er pågrepet, siktet for grovt ran.

Kastet seg på gulvet Kongevennen Anders «Aje» Philipson var på trening på Metropolis gym på Birger Jarlsgatan da det smalt, og måtte kaste seg ned på gulvet da over 10 av politiets kuler fløy gjennom vinduene på studioet.

- Først trodde jeg at det var kinaputter, det er jo ikke så sannsynlig at man havner mitt i en skuddveksling på treningsstudioet, sier  Philipson til Expressen.

- Jeg vet ikke om jeg hørte kulene eller smellene når kulene gikk gjennom ruta - det var jo elleve skudd totalt, og så slo de inn i veggene både her og der. Jeg trodde først ikke det var skudd, men da noen begynte å rope at vi skulle gjemme oss og ropte «de skyter der ute» ble vi jo litt engstelige, sier Philipson.

- Jævlig flaks Anders «Aje» Philipson slapp uskadd fra dramaet - og priser seg lykkelig for det:

- Etter hver eneste trening sitter jeg og tar en proteinshake rett ved der skuddene gikk inn. Så det var en jævlig flaks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer