Konnerud-mann i varetekt i fire uker

DRAMMEN (NTB): Mannen som sist torsdag forskanset seg i huset sitt på Konnerud i Drammen og løsnet flere skudd, er varetektsfengslet for fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er klart etter fengslingsmøtet i Drammen i dag. Politiet har siktet den 39 år gamle mannen for trusler og uforsiktig omgang med våpen.

Mannen sitter i varetekt på lukket avdeling på Buskerud Sentralsykehus ved psykiatrisk avdeling Lier, men møtte til fengslingsmøtet i dag. To psykiatere skal i løpet av de neste fire ukene vurdere mannens psykiske helsetilstand i forhold til tilregnelighet, opplyser politiinspektør Sidsel Wam Nilssen i Drammen politidistrikt til NTB.

39-åringen skulle blitt fremstilt for forhørsretten fredag 20. mars, men fengslingsmøtet ble utsatt på grunn av mannens helsetilstand.

Ingen ble skadd i skuddramaet natt til 20. mars da 39-åringen forskanset seg i huset sitt i nesten åtte timer. Bevæpnede polititjenestemenn måtte beleire huset. Mannen ble tatt hånd om av helsepersonell da han overga seg til politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer