- Konstant utro i over 30 år

LOS ANGELES (Dagbladet): Clint Eastwood er blitt 66 år. I 40 av disse har han prydet Hollywoods stjernehimmel. I 30 år har han vært konstant utro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men nå er det slutt. Clinter'n har giftet seg, er nybakt pappa og han stiller opp med ny og overraskende personlig film, «Absolute Power» - «All makt» på norsk. Filmen har premiere i 20 norske byer 30. Mai.

- Det føles helt fantastisk å bli far igjen, innrømmer den myktalende superstjernen, som er langt fra den harde tøffingen som vi har sett på film i førti år. - Når datteren min er sulten, er det hun som styrer huset. Da har jeg intet å si. Det føles godt å leve et lykkelig familieliv igjen.

Dirty Harry har blitt myk mann. Og han liker det. Siden Clints datter, Morgan, ble født sist desember - ni måneder etter at han giftet seg med den 32-årige TV-reporteren Dina Ruiz - har Eastwood funnet en ny livsstil.

Sju barn

Clints rastløse fortid har ikke vært særlig familievennlig. Han er far til minst sju barn med fem forskjellige kvinner. Datteren Kimber (33) er fra affæren med skuespiller Roxanne Tunis. Den gang var Clint gift med sin første kone, Maggie, som han fikk to barn med: Kyle (28), en musiker som spilte på soundtracket til «The Bridges of Madison County», og Alison (24), skuespilleren som spilte Clints datter i «Tightrope».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer