Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Konsulenten som flyr rundt i kvinneundertøy

Den 65-årige forretningsmannen er blitt en sensasjon i USA.

 FLYR HØYT I UNDERTØY:  Ville du ha reagert hvis du møtte på en 65-årig forretningsmann i disse klærne? Dette bildet ble tatt av amerikaneren i Florida tidligere i sommer. Foto: (AP Photo/Jill Tarlow)
FLYR HØYT I UNDERTØY: Ville du ha reagert hvis du møtte på en 65-årig forretningsmann i disse klærne? Dette bildet ble tatt av amerikaneren i Florida tidligere i sommer. Foto: (AP Photo/Jill Tarlow) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En amerikansk forretningsmann ute på flytur glir vanligvis inn i mengden av dresskledde, espressodrikkende og stressede figurer som målbevisst kommer seg fra A til B.

En 65-årig konsulent fra Phoenix gjør sitt for å skille seg ut. Han har i en årrekke reist fra sted til sted for sin arbeidsgiver, og samtidig blitt litt av et fenomen på nettet. Stadig dukker det opp bilder av ham fra en av USAs mange flyplasser. Og grunnen til det? 65-åringen reiser utelukkende i kvinneklær, og aller helst i kvinneundertøy.

I et intervju med San Francisco Chronicle forteller mannen, som ikke ønsker å stå fram med navn, at han flyr flere ganger i måneden. Og alltid med US Airways. Bare et par ganger har han måtte ta på seg genser eller bukser fordi betjeningen pent har bedt ham om det.

Poserer gjerne - Det har aldri vært min intensjon å sette folk i en ukomfortabel situasjon. Jeg prøver å respektere folks meninger. Så lenge mine klær ikke er upassende fra et juridisk perspektiv, og så lenge flyselskapet ikke motsetter seg det, så har jeg retten til å kle meg i hva jeg vil. Og andre får ha på seg det de vil, sier han.

Bildene AP har sendt ut av mannen ble tatt på flyplassen i Fort Lauderdale, Florida tidligere i sommer. Der poserer 65-åringen i blå kvinnetruse, en kort, blå topp og sorte strømper.

Ifølge fotografen var det ingen fra flyselskapet som motsatte seg det utradisjonelle antrekket. San Francisco Chronicle viser til en sak der en svart 20-åring ble arrestert om bord i et fly etter en krangel fordi han ikke ville trekke opp saggebuksa. Advokaten hans hevder det var en rasistisk avgjørelse.

Mannen med kvinneundertøyet mener imidlertid at 20-åringen trolig må skylde på seg selv.

- Gjør det for moro skyld - Problemet hans var at han nektet å høre på hva de ansatte i selskapet sa. Jeg tror det at han var ung spilte en rolle i svaret hans. Jeg har lært med årene at det er best å svare mildt når du konfrontreres med noe. Å bli sint er aldri lurt, sier 65-åringen.

Han sier at han ofte blir stoppet av folk som vil ta bilder av ham på flyplasser, og at han villig stiller opp. Men å stå fram med fullt navn, det vil han ikke.

- Det er mye som står på spill her. Jeg er en forretningskonsulent og er ekstremt sårbar. Dette er noe jeg bare gjør for moro skyld, sier han.

En talskvinne for US Airways opplyser at 65-åringens antrekk ikke bryter noen regler. Så lenge de mest private delene holdes skjult, får forretningsmannen reise i det han trives i.

 FÅR FLY:  Dette bildet sendte passasjeren Jill Tarlow inn til AP. Hun fortalte at 65-åringen fikk reise i dette antrekket. Foto: (AP Photo/Jill Tarlow)
FÅR FLY: Dette bildet sendte passasjeren Jill Tarlow inn til AP. Hun fortalte at 65-åringen fikk reise i dette antrekket. Foto: (AP Photo/Jill Tarlow) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media