Jakten på drømmedama

Kontaktannonse for eksen: «Einar gis bort»

Susanne Mortensen (24) «gir bort» eksen i kontaktannonse.

FINNE KJÆRLIGHETEN: 24-åringen har lagt ut en kontaktannonse for eksen sin: - Han fortjener å finne kjærligheten. Foto: Privat
FINNE KJÆRLIGHETEN: 24-åringen har lagt ut en kontaktannonse for eksen sin: - Han fortjener å finne kjærligheten. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Kjenner du en snill, søt og over gjennomsnittet gårdsinteressert jente som ønsker å overta ekskjæresten min?

Det er første setningen i kontaktannonsen Susanne Mortensen publiserte på Facebook-gruppa «Venner av norsk landbruk». Gruppa har 87 000 følgere.

I annonsen gjør Mortensen et realt forsøk på å selge inn ekskjæresten. Facebook-innlegget, som ble publisert onsdag kveld, har fått over 600 «likes» og flere titalls kommentarer.

Saken ble først omtalt av Bergensavisen.

- Ikke bli skremt

Fiskeren Susanne Mortensen (24) forteller at det ble slutt mellom henne og melke- og sauebonden Einar Trefall (27) for ett år siden. Sammen hadde de overtatt et gårdsbruk i Eksingedalen, og var samboere i tre år.

Mortensen forteller til Dagbladet at de i dag er bestevenner, og snakker sammen på telefonen daglig.

- Ikke bli skremt av at jeg legger ut denne annonsen. Einar og jeg er verdens beste venner, og jeg er litt lei av at han ennå ringer meg for å rådføre seg, skriver hun i Facebook-innlegget.

Ekskjæresten Einar ble overrasket da han fant ut om kontaktannonsen, men tar det hele med godt mot. Les hva han synes om stuntet nederst i saken!

Ikke lett å finne kjærligheten

På telefonen fra Tromsø forteller Mortensen at eksen er en kjernekar, og at han fortjener en å dele livet sitt sammen med. I Eksingedalen, som ligger mellom Modalen og Voss, er det nemlig ikke lett å finne kjærligheten.

- Alle der inne er jo slektninger, og i tillegg er ikke Einar så flink til å by på seg selv, sier Mortensen.

- Hva tror du Einar tenkte da du publiserte kontaktannonsen på hans vegne?

- Han ble sikkert litt flau, og han så det kanskje komme. Jeg tror også at han setter pris på at jeg bryr meg, forteller hun.

SVARER PÅ RYKTENE: «Maskorama»-feberen fortsetter og mange klør seg i hodet over hvem «Nøkken» kan være. Nå svarer en av de hovedmistenkte på ryktene. Video: Rød Løper Vis mer

Stiller krav til drømmedama

Mortensen stiller en rekke krav til dama som ønsker å «adoptere» Trefall, som det står i innlegget.

Drømmedama til Trefall må ifølge Mortensen ha bein i nesa, elske dyr og livet et helt gårdsbruk fører med seg.

- Noen andre ønsker nok denne stillingen mer enn meg, ettersom jeg bor et helt døgn unna gården i dag. Misforstå meg rett, Jeg er enda kjempeglad i ham, men nå kan noen få adoptere ham, står det i annonsen.

DRØMMEMANNEN? Einar Trefall elsker livet på gården. Han ønsker seg ei dame som er klar for å leve livet med ham der. Foto: Susanne Mortensen
DRØMMEMANNEN? Einar Trefall elsker livet på gården. Han ønsker seg ei dame som er klar for å leve livet med ham der. Foto: Susanne Mortensen Vis mer

Mortensen beskriver eksen som en flott kar i sin beste alder, og en person med mange fine egenskaper.

«Han er utrolig dyktig i jobben sin som bonde, og som person er han verdens snilleste. Han er litt sta innimellom, men dette kaller vi personlighet!», skriver Mortensen om Trefall i annonsen.

Venneforespørsler og ubesvarte anrop

Einar Trefall har fått med seg at eksen har lagt ut innlegget, hvor hun beskriver ham så fint. Han forteller at han syntes det var veldig spesielt å se en kontaktannonse for seg selv.

- Spesielt på en positiv måte, eller?

- Både ja og nei. Jeg ble veldig overrasket, det har plutselig blitt mye oppmerksomhet. Kanskje litt i meste laget, men det er jo bare morsomt, sier Trefall til Dagbladet.

- Hva ser du i etter ei dame da?

- Hun må gå godt overens med meg, være jordnær og oppriktig glad i dyr. Det er viktig at hun også er glad i de tinga denne plassen kan tilby. Jeg bor langt unna folk, ganske langt til fjells.

- Har du fått noen henvendelser etter at annonsen ble lagt ut?

- Det er en del ubesvarte anrop på telefonen nå, og jeg har fått flere venneforespørsler. Det er kjekt å vite at noen viser interesse, men jeg håper først og fremst at jeg får kontakt med den rette, avslutter Trefall.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer