Kontaktannonse i maisåkeren

Den skilte bonden syns avisannonser blir for desperat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Pieter DeHond (41) har hatt hell med den utradisjonelle kontaktannonsen. Med 15 meter høye bokstaver averterer han etter en kjæreste midt i maisåkeren sin i delstaten New York.

- Jeg ville aldri satt inn en kontaktannonse i avisa. Det virker så desperat. Dette er morsommere. Jeg plasserte det i åkeren der ingen ser det med mindre de flyr over. Folk her i Canandaigua spør meg alltid hvorfor jeg ikke har ei kone, så det er ment som en liten spøk til dem også, sier den skilte tobarnsfaren til nyhetsbyrået AP.

I åkeren skrev han «S.W.F Got-2 (hjerte) Farm-n» eller skrevet ut og på norsk «singel, hvit kvinne må elske bondeliv». Og under ei pil som går til huset hans. Annonsen strekker seg over et område på 275 ganger 180 meter, og er godt synlig for flyene som passerer over bondegården.

DeHond fikk først et oppslag i lokalavisa, og en rekke imponerte kvinner har slått på tråden og sendt epost. Nå som bildet og nyhetsmeldinga går verden over, burde ikke interessen bli mindre.

- Jeg hadde løyet hvis jeg sa at jeg ikke var stolt av det, sier DeHond som likevel lot kyrne slippe ut på jordet for å knaske i seg maisen og ødelegge den amorøse meldinga for et par dager siden.

<B>BONDEROMANTIKK: Når man ikke kan delta i "Jakten på kjærligheten", må man finne på andre triks for å finne seg ei bondekjerring.