Kontaktannonsen tok helt av: - Det blir faktisk en «date»

Annonsen for å finne kjæreste til Kenneth ga raske resultater.

FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug Hammer
FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug HammerVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trine Sofie Fosskaug Hammer mente ekskjæresten ikke hadde tid til å sjekke opp damer på den gammeldagse måten.

Hun spøkte med ekskjæresten, Kenneth Lien, om å legge ut en kontaktannonse på Facebook. Som et søtt påfunn valgte hun å skrive en kontaktannonse på vegne av deres felles sønn, Emilian (2).

Visste ikke om påfunnet
«Pent brukt pappa deles bort med noen som får hjertet hans til å banke like fort som jeg klarer (av andre følelser, hjertet i halsen-bank er forbeholdt MEG!)

(...) Om du har lyst til å bli en god nummer to (for jeg kommer alltid først!) Så send Kenneth ei melding. Hilsen Emilian, pappas sjef,» står det i Facebook-innlegget.

Vedlagt lå et smilende bilde av Emilian, med et bilde av faren i hendene.

Innlegget fikk stor oppmerksomhet, og det samme fikk Lien. Fire dager seinere har pågangen roet seg ned. Lien kan fortelle til Dagbladet at responsen var overraskende stor.

- Altså, det har vært mye. Ganske mye, humrer Lien, som forteller at de siste dagene både har vært spennende og morsomme.

Lien var ikke klar over hva ekskjæresten hadde funnet på. Derfor ble han både svett og nervøs da henvendelser fra single damer over hele landet begynte å strømme inn. ​

- De første dagene hadde jeg rundt 38 venneforespørsler og 14 meldingsforespørsler på Facebook. Jeg var litt skeptisk i starten, men så ble det litt gøy, sier Lien.

- Det blir faktisk en «date»
Kontaktannonsen ga raske resultater. Lien har fått god kontakt med en dame han har pratet med de siste dagene.

- Vi skal møtes snart. Det blir faktisk en «date» ut av det, og det er jo veldig moro, sier han.

Om påfunnet skulle ende med at Lien får seg kjæreste, vil ikke Hammer la han glemme det med det første.

- Jeg skal nok minne han på det et par ganger, tenker jeg, sier Hammer til Dagbladet.

Hammer forteller også at hun ikke hadde sett for seg at påfunnet skulle få så mye oppmerksomhet

-Jeg ser det er vanlig at folk legger ut historier i hytt og vær på Facebook. Jeg tenkte det var gøy for nærområdet, at han kanskje fikk tak i noen aktuelle damer. Nå har han sikkert litt å velge mellom, sier hun.