Kontaktsøkende blotter herjer Elverum

- Vi passer på å gå sammen to og to, sier Reidun, Ida og Ingrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Siden september er har mannen i 20-årene blottet seg ni ganger i området rundt Søbakken nord for Elverum sentrum.

Flere av tilfellene er skjedd ved en gangvei, der blotteren har onanert mens tilfeldige kvinner eller yngre jenter har gått forbi.

- Jeg tenkte ikke på det så mye tidligere, men etter at jeg hørte at han hadde tatt tak i en 13-åring og holdt henne fast, synes jeg det ble mer ubehagelig, sier Ingrid Dahl til Østlendingen.

Sammen med venninnene Reidun Reinholt og Ida Helene Fjellaker på Elverum folkehøgskule synes hun det er ubehagelig å gå på skole midt i blotterens kjerneområde.

- Vi synes ikke noe om det, og passer på å gå sammen to og to om kvelden. Jeg liker ikke tanken på å treffe på ham alene, sier Ingrid.


Blotteren er blitt mer agressiv i sin adferd. I kveldens Etterlyst klokka 21:35 på Viasat 4 ber politiet nå om publikums hjelp.

- Politiet har sett en endret oppførsel hos vedkommende, fra å være forholdsvis passiv til en mer utagerende oppførsel, sier kriminalsjef Erik Westby til Etterlyst.

I programmet forteller en beboer i området hvordan blotteren onanerte på stuevinduet hennes.

Kontaktsøkende blotter herjer Elverum

- Når jeg rygger bakover ser jeg at mannen står med buksene på knea og begynner å onanere. Jeg ble innmari redd. Hjertet på meg begynnte å hoppe. Så får jeg tak i politiet etterhvert. Fra kjøkkenvinduet ser jeg en mann som sykler veldig fort forbi. Du får en merkelig angst inne i deg, sier kvinnen til Etterlyst.


Har du opplysninger som kan hjelpe politiet i denne saken, kan du ringe Etterlyst på telefon 04275 eller tipse Dagbladet på 2400@dagbladet.no

SKREMT: Reidun Reinholt (t.v), Ida Helene Fjellaker og Ingrid Dahl håper politiet tar blotteren.