Kontaktsøkende blotter herjer Elverum

- Vi passer på å gå sammen to og to, sier Reidun, Ida og Ingrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Siden september er har mannen i 20-årene blottet seg ni ganger i området rundt Søbakken nord for Elverum sentrum.

Flere av tilfellene er skjedd ved en gangvei, der blotteren har onanert mens tilfeldige kvinner eller yngre jenter har gått forbi.

- Jeg tenkte ikke på det så mye tidligere, men etter at jeg hørte at han hadde tatt tak i en 13-åring og holdt henne fast, synes jeg det ble mer ubehagelig, sier Ingrid Dahl til Østlendingen.

Sammen med venninnene Reidun Reinholt og Ida Helene Fjellaker på Elverum folkehøgskule synes hun det er ubehagelig å gå på skole midt i blotterens kjerneområde.

- Vi synes ikke noe om det, og passer på å gå sammen to og to om kvelden. Jeg liker ikke tanken på å treffe på ham alene, sier Ingrid.

Blotteren er blitt mer agressiv i sin adferd. I kveldens Etterlyst klokka 21:35 på Viasat 4 ber politiet nå om publikums hjelp.

- Politiet har sett en endret oppførsel hos vedkommende, fra å være forholdsvis passiv til en mer utagerende oppførsel, sier kriminalsjef Erik Westby til Etterlyst.

I programmet forteller en beboer i området hvordan blotteren onanerte på stuevinduet hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer