Kopler innvandrere til boligkrisa

For mange innvandrere i Oslo er årsaken boligkrisa i hovedstaden. Skylda har politikerne som har sluppet for mange innvandre til landet - ikke innvandrerne selv, bedyrer Carl I. Hagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det sa han under Frp's svært dårlig besøkte offisielle valgkampåpning på Youngstorget i Oslo lørdag formiddag. Aftenposten fikk noe av skylda for det dårlige oppmøtet på grunn av en feil med annonseringen av møtet.

Bestrebelser

Selv om Hagen bestrebet seg til det ytterste for å ikke legge skylda på innvandrere for boligkrisa, valgte han å koble de to spørsmålene sammen.

- Fremskrittspartiets langt mer restriktive innvandringspolitikk ville ført til færre innvandrere i Oslo. Dette ville gitt lavere boligpriser, sier Hagen.

Tar avstand

Hagen tegnet et bilde av at «alle» er ute etter å ta Frp. Han advarte sine partifeller om å ordlegge seg slik at det kan bli brukt mot partiet.

- Alle er på jakt etter den lille bisetningen som kan tas ut av sin sammenheng og brukes mot oss, sier Hagen.

Hagen slo også fast at han ikke ønsker at partiets møter skal ha noen tilknytning til personer som Bastian Heide, Erik Gjems-Onstad og Jack Erik Kjuus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer