- Korrupsjon og inkompetanse

Hillary med kraftige angrep på Bush-administrasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Hillary Clinton kom med kraftige utfall mot president George W. Bush og hans administrasjon under et folkemøte i forbindelse med markeringen av Martin Luther King-dagen tirsdag.

- Vi har en kultur av korrupsjon, kameraderi og inkompetanse, uttalte senatoren i Harlem i New York.

Ifølge AP kom Clinton også med en unnskyldning til ofrene for orkanen Katrina på vegne av «en regjering som sviktet dere».

- Verste i historien

- Bush-administrasjonen går inn i historien som en av de verste, uttalte senatoren, og møtte øredøvende applaus fra de hovedsaklig svarte tilhørerne som var til stede i baptistkirken «Canaan Babtist Church of Christ».

Hun hevdet videre at avvikende meninger ble sensurert, og at representantenes hus, som kontrolleres av republikanerne, ble drevet slik at ingen alternative lovforslag blir presentert, og andres argumenter ikke blir hørt.

- På en dag da anmerikanere er opptatt av arven etter Martin Luther King, er Hillary Clinton bare opptatt av arven etter Hillary Clinton, var responsen fra Tracey Schmitt, en talskvinne for den republikanske nasjonale komiteen (RNC).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer