Korsvolds samboer går også

Anita Bemer (32) går nå av som direktør i Storebrand Kapitalforvaltning. Hun har gjort lynkarriere i konsernet som inntil forrige uke ble ledet av hennes samboer Åge Korsvold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Korsvold måtte gå som konserndirektør i Storebrand etter bråk rundt private opsjonsavtaler, meget gunstige boforhold og ansettelsen av samboer Bemer som direktør for intern og ekstern kommunikasjon i Storebrand Kapitalforvaltning. I går måtte han også gå som styreformann i Orkla, etter å ha hatt tittelen i bare 18 dager.

- Hei, som følge av de siste tiders hendelser i Storebrand, har jeg valgt å fratre min stilling, heter det i en mail fra Anita Bemer til sine forretningsforbindelser som Nettavisen har fått fatt i.

Med dagens oppsigelse er både Korsvold og Bemer arbeidsledige. Og kanskje også husløse, hvis styret eller representantskapet i Storebrand på sine møter i dag tar tak i Korsvolds meget gunstige avtale om kjøp av Storebrands påkostede representasjonsleilighet i Kristinelundveien.

Bemer har vært samboer med Åge Korsvold i Kristinelundsvei 7 siden i vår. De to venter også barn sammen. Bemer er innvilget permisjon med full lønn inntil hun går over i svangerskapspermisjon 1.desember.

-Det er ikke vanskelig å forstå at situasjonen er blitt tøff for henne, sier informasjonsdirektør Egil Thompson i Storebrand til TV2.no.

Styret vil sitte

Storebrands styre valgte i ettermiddag ikke å gå av. Et styremedlem sa til NRK at de mente det vil være feil for selskapet om de fratrådde nå.

Representantskapet, som kan felle styret, sitter nå samlet, og det er tillyst pressekonferanse kl. 21.00. Dagbladet.no følger saken.

bjorn.k.bore@dagbladet.no

FRATRER STILLINGEN: Anita Bemer er innvilget permisjon.