Koser seg i jetsett-paradis

Norske turister gjorde store øyne da de oppdaget at kronprins Haakon, Mette-Marit og lille Marius koste seg med is og karusell på havna i fasjonable Saint Tropez i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De nølte ikke med å forevige de gifteklare, denne billedserien fikk Dagbladet tilsendt i går. I lys sommerkjole og piratbukser slentret Norges kommende kronprinspar omkring på havna i Saint Tropez på Den franske riviera i går ettermiddag. Fulgt av to livvakter så de på folkelivet og de mange gromme båtene som ligger fortøyd i millionærparadiset. Mens mamma og Haakon sto litt tilbaketrukket, i skyggen for den stekende sola, frydet lille Marius (4) seg stort til hest, på karusellen ved havna.

Drømmelandskap

Det kommende kronprinsparet ønsket seg ro før bryllupet, og bestemte seg for å feriere i utlandet. Valget falt på Provence i Sør-Frankrike. Mette-Marit, som har flyskrekk, tok Kiel-ferja fredag 29. juni sammen med sønnen. Familien møttes i Aix-en-Provence, bare noen mil unna Saint Tropez. I forgårs koste paret seg med lunsj og iskrem sammen med lille Marius på Cours Mirabeu i Aix-en-Provence - en av verdens vakreste gågater. Så gikk bilturen sørover til kysten og Saint-Tropez, en time unna.

Kan planlegge

I Sør-Frankrike kan Haakon og Mette-Marit planlegge bryllupet uten for mye oppmerksomhet. Provence er et Mekka for matelskere, og her kan de to hente inspirasjon til bryllupsmiddagen på Slottet og Oslo Militære Samfund 25. august. Menyen er ennå ikke bestemt. - Menyen må være norsk, sier Edna Falao, norskfødt restauratør i Ramatuelle utenfor Saint Tropez, til Dagbladet. På hennes restaurant Plage I'Esquinade samles norske kjendiser i eksil for å spise Ednas sagnomsuste blåskjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer