Kostbar lunsj med Wenche

En hemmelig beundrer har lagt 12 397 kroner på bordet for å spise lunsj med Wenche Foss - i Frankrike. - Jeg vet hvem det er, men jeg vil ikke si det, smiler Wenche.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frelsesarmeens kjendisauksjon på Internett startet torsdag, og i går dukket en tjukk konvolutt opp på bordet hos skuespilleransvarlig på Nationaltheatret. Den inneholdt 10000 franc i kontanter, for en lunsj med Wenche Foss. I Frankrike. Bare Wenche og budgiveren selv vet hvem han er.

- Dette var veldig hyggelig. Jeg kunne tenkt meg å dra til Frankrike mellom jul og nyttår, men nå er det så travelt framover at jeg neppe får tid før til påske. Men jeg gleder meg veldig, sier Wenche.

Wenche Foss bor selv i Frankrike i perioder, og avslører at jo, det er en hyggelig mann hun skal møte.

- Det er alltid hyggelig å bli satt pris på, men det er mest hyggelig for Frelsesarmeen. Jeg synes denne auksjonen er en morsom ting, sier skuespilleren mellom prøvene på Nationaltheatret.

I fjor stakk en nordmann bosatt i Genhve av med Siv Jensen for 7010 kroner. Uansett om noen skulle høyne det franske budet på Wenche Foss, har hun allerede satt ny rekord.

I går kveld lå budet på lunsj med Carl I. Hagen på 2250, mens Morten Abel lå på 2000 kroner. Et kokkekurs med Arne Brimi var oppe i 5000 kroner. Et foredrag med Christian Thommesen lå på 8000. I fjor brakte internettselskapet OLCs kjendisauksjon inn rundt 50000 kroner til Frelsesarmeen.

Auksjonen fortsetter fram til 8. desember.

GLEDER SEG: En hemmelig beundrer har bydd 10 000 franc for en lunch med Wenche Foss.