Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Koz og klemz!

Valentin - dette er dagen da du erklærer din kjærlighet. Flere og flere gjør det med mobilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Det er nok den tredje mest travle dagen på SMS hos oss, etter julaften og nyttårsaften, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor.

Også NetCom merker den samme tendensen, og i løpet av fjorårets valentinsdag ble det satt ny rekord med 170 000 sendte meldinger. I dag forventer Netcom en ny rekord:

-  Jeg tror mye av veksten skyldes at mobiltjenester er en enkel måte å vise at man bryr seg om noen på, sier Marius Halle, ansvarlig for innholdstjenester i Netcom, til Computerworld.

De to kjæresteparene Carina Larsson (19) og Alexander Brakspear (26) og Daniel Glasø (19) og Silje Bredesen (19) tror alle at de kommer til å bruke mobilen ekstra flittig i dag.

-  Litt koselig

-  Jeg kommer i hvert fall til å sende melding til deg. Og sikkert til noen venninner også. Så har jeg skrevet kort. Jeg synes det er litt koselig med valentinsdagen jeg, sier Silje.-  Jeg kommer nok også til å sende flere meldinger, sier Carina, og kikker på Alexander.

Hun og kjæresten feiret dagen på forskudd i går, fordi Alexander bor og studerer på Lillehammer.

-  Jeg jobber på valentinsdagen, så vi må nok feire litt på etterskudd, sier Daniel.

 KJÆRLIGE:  Kjæresteparet Alexander Brakspear og Carina Larsson (t.v.) og Daniel Glasø og Silje Bredesen kommer alle til å sende romantiske meldinger på valentinsdagen. Foto: Robert S. Eik
KJÆRLIGE: Kjæresteparet Alexander Brakspear og Carina Larsson (t.v.) og Daniel Glasø og Silje Bredesen kommer alle til å sende romantiske meldinger på valentinsdagen. Foto: Robert S. Eik Vis mer

I går var alle fire på kino for å se thrilleren «The Forgotten».

Animasjoner

Den aller største mobiløkningen er på tjenester som MMS og animasjoner forteller Dag Melgaard:

-  I fjor så vi en fantastisk økning på andre typer tjenester, og vi forventer at det er det som virkelig kommer til å ta av i dag, sier han.