Kræsj og kollaps

En tankbil kræsjet og lagde krater i motorvei i California.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En viktig bit av motorveien i San Fransisco-området i California kollapset etter en tankbilulykke i dag.

Tankbilen fraktet bensin og da den kræsjet, skapte den en brann med flammer opp til 60 meter høye, skriver Reuters.

Flammene slikket opp til øvre del av motorveien på avkjørselen ved Oakland/Emeryville som ligger i nærheten av Bay Bridge.

Ifølge borgermester i San Fransisco utelukker han terrorisme eller sabotasje som årsak til kollapset. Ingen omkom i ulykken.

- Det ser ut som en ulykke. Føreren er i kritisk, men stabil tilstand og ingen andre ser ut til å ha kommet til skade, sier borgermester Gavin Newsom.

Strekningen på motorveien er svært trafikkert og blir brukt av nesten 500 000 kjøretøyer hver eneste dag.

<strong><b>KRÆSJ OG KOLLAPS:</strong></b> En del av motorveien utenfor San Fransisco i California kollapset etter en tankbilulykke i dag. Foto: Kimberly White/REUTERS/SCANPIX.
KRÆSJ OG KOLLAPS: En del av motorveien utenfor San Fransisco i California kollapset etter en tankbilulykke i dag. Foto: Kimberly White/REUTERS/SCANPIX. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer