Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig angrep på Gazastripen

Minst 18 palestinere ble drept da israelske styrker i dag morges angrep en flyktningleir med stridsvogner og helikoptre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst sju av de drepte er sivile, sier lederen for redningstjenesten på Gazastripen, legen Muawiya Hassanein. Blant lørdagens ofre er en palestinsk jente på 17 år.

Over 40 mennesker ble såret i angrepet mot flyktningleiren Jabaliya nord på Gazastripen

De siste fire dagene er over 50 palestinere drept i israelske angrep mot Gazastripen. Blant de drepte er flere barn og en seks måneder gammel baby.

En talskvinne for den israelske hæren sier at rundt 20 raketter ble skutt fra de palestinske områdene mot Israel lørdag. Tre av rakettene var russiske Grad-raketter, som er kraftigere og mer treffsikre enn de hjemmelagede palestinske Qassam-rakettene.

Fredag advarte Israels viseforsvarsminister Matan Vilnai palestinerne og sa at de risikerer «shoah» (holocaust) dersom ikke skytingen av raketter mot Israel opphører.

(NTB)

image: Kraftig angrep på Gazastripen
BLODIG: 18 er drept og over 40 skadd etter at israelske styrker i dag morges slo tilbake mot rakettregnet palestinske militante har stått bak de siste dagene. Foto: Scanpix
BLODIG: 18 er drept og over 40 skadd etter at israelske styrker i dag morges slo tilbake mot rakettregnet palestinske militante har stått bak de siste dagene. Foto: Scanpix Vis mer
image: Kraftig angrep på Gazastripen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media