Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig båtbrann på Sunnmøre

Gjennomsøker trebåt som brenner utenfor Ulsteinvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Røykdykkere er satt inn for å gjennomsøke en trebåt som brenner ved Dimna utenfor Ulsteinvik. Det skal ikke være folk om bord.

– Vi jobber med å få tak i skipper og eier av båten, men så langt er det ingen grunn til å tro at det er folk om bord, sier operasjonsleder Kenneth Sætre i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB natt til fredag. Kort tid etterpå har politiet oppnådd kontakt og fått bekreftet at det ikke skal være folk i båten.

Møre og Romsdal 110-sentral opplyser på Twitter at det er en 60 fot stor trebåt som brenner. De melder om åpne flammer og stor røykutvikling. Sætre sier det er nevnt at det er snakk om et verneverdig fartøy, men sier de foreløpig har få opplysninger om båten.

Mannskaper fra Myrvåg og Herøy bistår Ulstein brannvesen med slukkearbeidet, i tillegg til at brannvesen og ambulanse rykket ut til stedet. En eller flere røykdykkere skal søke gjennom båten.

Den første meldingen om brannen kom litt før klokken 4 natt til fredag.

(NTB)

Hele Norges coronakart