Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig boligbrann i Sarpsborg

En enebolig på Greåker i Sarpsborg kommune er fullstendig overtent. Beboerne er ute av huset, og det er ifølge politiet ikke umiddelbar fare for spredning. 

FULL FYR: - Beboerne fremstår som uskadd. Beboere i nabobygningene er vekket og klar for evakuering i tilfelle spredning, skriver politiet på Twitter. Foto: Politiet i Østfold
FULL FYR: - Beboerne fremstår som uskadd. Beboere i nabobygningene er vekket og klar for evakuering i tilfelle spredning, skriver politiet på Twitter. Foto: Politiet i Østfold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt sier til NTB at to beboere registrert på adressen har kommet seg uskadd ut av huset.

– Den siste rapporten fra åstedet er at brannvesenet sliter med å få fram vann til stedet, sier Horne.

Det er ifølge operasjonsleder ingen umiddelbar fare for spredning, og det er heller ikke tett mellom husene på stedet. Politiet i Østfold opplyser at beboere i nabobygningene er vekket i tilfelle evakuering dersom brannen skulle spre seg.

En bergingsbil er rekvirert for å fjerne kjøretøy parkert i nærheten av brannen.

Ved 7-tiden meldes det om flammer som står opp av taket, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!